Rosa-Maria Ryytin upea lomakuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti on upea missikaunotar, joka nousi suurimpaan suosioonsa vasta varsinaisen missivuoden jälkeen. Hän poseeraa nykyisin usein upeissa poseerauskuvissa sosiaalisessa mediassa, jossa hänellä on jo lähes 43.000 seuraajaa.

Viime aikoina Ryyti on julkaissut upeita lomakuviaan sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa missikaunotar nähdään poseeraamassa Yhdysvaltojen Floridan Palm Springsissä, jossa hän nautiskelee auringosta kullanhohtoisiin bikineihin sonnustautuneena. Kuvan yhteydessä Ryyti kertoo, ettei ole kovin suuri syksyn sateisen harmauden ystävä. Ei siis ihme, että hänkin toivoisi pääsevänsä takaisin lomakuvansa tunnelmiin.

View this post on Instagram

My happy place. 🥰

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on