Käyhän se näinkin – amerikkalainen perhe veti ladon nurin lava-autolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaiset ovat autokansaa. Maassa on alueita, joilla joutuu ajamaan pitkiä välimatkoja peruspalveluiden äärelle. Yhdysvaltalaiseen kulttuuriin kuuluu se, että omistaa ajoneuvon ja mielellään vieläpä mahdollisimman isokokoisen.

Andrew Jepson on kertonut, että sai tietää isänsä ja tätinsä suunnittelevan vanhan ladon purkamista. Talojen purkaminen voi olla kallista ja pitkäaikaista puuhaa, joten Andrew astui tehtävään mukaan. Hän ehdotti, että purkamiseen käytettäisiin hänen vuoden 1978 GMC -lava-autoa.

Perhe kiinnitti liinan auton perään ja toisen puolen ladon kannatinrakennelmiin. Sen jälkeen Andrew Jepson sai käyttää nelivetoaan hyödyksi vetämällä rakennusta nurin. Hän onnistui.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.