Teini salakuvasi lukion vessassa – luokkakaverin masturbointi videolle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalaisen Braden River High School -lukion oppilas on pidätetty ja häntä saattaa odottaa viiden vuoden vankeusrangaistus. Syynä on teinin hieman liian pitkälle mennyt pila.

The Smoking Gun kertoo 18-vuotiaan Armando Floresin joutuneen hetkeksi telkien taakse, koska oli saattanut haitallista materiaalia alaikäisten tietoisuuteen. Hän oli salakuvannut lukionsa vessassa yhtä koppia. Yksi lukion oppilaista oli ollut masturboimassa vessassa.

Video oli levinnyt oppilaiden keskuudessa. Tämä oli johtanut siihen, että videolla esiintynyt poika oli harkinnut itsemurhaa ja hänet oli viety sairaalahoitoon. Armando Floresin nimi saatetaan lisätä seksuaalirikollisten rekisteriin tämän tapauksen johdosta.