Huoltoasema lupasi bikineissä asioiville ilmaista bensaa – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjän tieliikenteessä on tunnetusti meno hieman toisenlaista kuin länsimaissa, eikä esimerkiksi liikennesääntöjä kunnioiteta kovin tarkasti. Nyt Kirovin kaupungissa sijaitseva huoltoasema on järjestänyt mainostempauksen, jossa se lupasi tarjota ilmaista bensaa kaikille naisille, jotka asioivat bikineissä ja korkokengissä.

Kampanja oli niin suuri menestys, että Samaran kaupungissa sijaitseva huoltoasema päätti tehdä samoin. Se tosin unohti mainita mainoksessaan, että tarjous on vain naisille. Huoltoasema siis lupasi ilmaista bensaa sukupuoleen katsomatta kaikille, jotka asioisivat bikineissä ja korkokengissä.

Kampanja oli menestys, mutta ei siten kuin huoltoasema oli toivonut. Se ei saanutkaan asiakkaaksi pelkästään bikinikaunottaria, sillä monet miehet olivat pukeutuneet bikineihin ja korkokenkiin saadakseen tankillisen ilmaista bensaa. Kampanja ei siis toteutunut lähellekään sellaisena kuin yritys halusi, mutta se pääsi tempauksen johdosta paikallisiin medioihin ja muodostui somehitiksi.