Unohda tennarit ja paljaat nilkat – lämpimät talvikengät ovat nyt muotia

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat kauhistuneina katselleet viime vuosien aikana paukkupakkasilla nilkat paljaana katsovia nuoria. Ohuet farkut farkut ja matalavartiset kengät eivät juurikaan lämmitä. Onneksi tähän on tulossa muutos.

Nyt on muotia käyttää talvikenkiä. Pitkävartiset talvivaelluskengät, maiharit ja toppalenkkarit suojaavat sekä nilkkaa että pitävät varpaat lämpimänä. Markkinoilla on useita erilaisia vaihtoehtoja tyylille, mutta suosituimpia lienevät vuorelliset ja katukäyttöön sopivat nauhalliset vaelluskengät. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä.

Jos kuitenkin haluaa pitää jalat ylivoimaisen lämpimänä talviaikaan, kannattaa suosia suomalaisia Kuoma-kenkiä. Etelä-Savossa valmistetut talvijalkineet peittoavat usean ulkoilijan mielestä kaikki muut markkinoilla olevat kengät. Talvikenkien on hyvä olla väljät, eikä jalkaan kannata panna niiden lisäksi mitään muuta kuin villasukka. Näillä vinkeillä jalat pysyvät lämpimänä.

View this post on Instagram

Be careful and keep your grip with Sievi Spikes.

A post shared by Sievi Shoes (@sievishoes) on