Kaia Gerber vahvisti suhteen – tapailee koomikko Pete Davidsonia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumalli Cindy Crawfordin ja Rande Gerberin tytär Kaia Gerber seurustelee koomikko Pete Davidsonin kanssa. Mies täytti äskettäin 26 vuotta, ja teini-ikäinen tyttöystävä osti hänelle lahjaksi kakun.

Mallilupaus osti vaaleanpunaisella kuorrutuksella varustetun konfettikakun New Yorkin West Villagessa sijaitsevasta leipomosta. Aiemmin parin otaksuttiin olevan ainoastaan ystäviä suhteen platonisen luonteen vuoksi, mutta he ovat varmistaneet seurustelunsa. Suhde ei kuitenkaan vaikuta yltiöromanttiselta, vaan rennolta tapailulta, Us Weekly uutisoi.

Kuuluisan äitinsä mallivalmennettava 18-vuotias Kaia Gerber lukeutuu nuoresta iästään huolimatta maailman kuuluisimpien huippumallien joukkoon. Koomikko Pete Davidson on yhdistetty tänä vuonna useampiin naisiin ennen Kaia Gerberiä. Gerber oli äskettäin vieraana miehen työpaikalla, Saturday Night Live -ohjelmassa.