Lukijat päättivät: Kuuluuko juusto leikkeleen alle vai päälle?

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Ananaksen kuuluminen pizzaan on puhuttanut jo vuosien ajan sekä maailmalla että myös Suomessa, ja asiaan ovat ottaneet kantaa myös monet huippukokit. Toinen kovasti mielipiteitä jakava seikka on voileipä. Ja tarkemmin sanoen kuuluuko juusto leikkeleen alle vai toisin päin.

Stara kysyi asiasta lukijoiltaan Facebook-sivullaan ja on saanut kysymykseen tähän mennessä yhteensä 3.645 vastausta. Äänestys jatkuu toki edelleen kiivaana, mutta tähän mennessä saatu tulos on kuitenkin melko selkeä. Osallistu äänestykseen tästä.

Äänestäjistä peräti 70 prosenttia (2541) katsoo, että juusto kuuluu päällimmäiseksi, eli leikkele kuuluu juuston alle. Vain 30 prosenttia (1104) äänestäneistä katsoo, että juusto kuuluu asettaa leikkeleen alapuolelle. Keskustelu jatkuu kiivaana, sillä tähän mennessä asiassa on kirjoitettu 560 kommenttia.

– Juusto kuuluu alle. Mutta joskus haluan ravistella kaiken olemisen pilareita ja teen toispäin. Voi sitä tunteiden sekamelskaa ja höpöltähän se tuntuu haukatessakin, eräs kommentoinut kiteyttää.