Avaruusinsinööri: ”Tyttöystäväni elää kissana”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Roolileikit piristävät parisuhdetta, kun osapuolet voivat omaksua erilaisia persoonia makuuhuoneen puolelle. Toisinaan leikkiin voi kuulua alistamista tai kokonaan eri lajin esittämistä. Amerikkalainen pariskunta kertoo oman tarinansa.

Avaruusinsinöörinä työskentelevä, veteraani ja 52-vuotias Robrecht Berg työskentelee cosplayn ja taiteen parissa. Hän tapasi 31-vuotiaan tyttöystävänsä aiemmin tänä vuonna. Nainen kertoi, että indetifioituu kissaksi.

– Olen aina ollut erilainen. Kissat ovat kiehtoneet runsaasti ja tunnen olevani kissa. Elän elämääni kissana, Kat kertoo.

Parin rakkaustarinan alusta saakka oli selvää, että Kat saa toteuttaa itseään kissan roolissa. Pikkutuhma ja seksikäs nainen on saanut miehensä hyväksynnän roolileikille. He ovat onnellisia omassa erikoisessa maailmassa, jossa on runsaasti erilaisia hahmoja. Kat on miehensä lemmikki.