Kendall Jenner estottomana – upea bikinimallisto esittelyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

NBA-tähti Ben Simmonsin fanit vaativat äskettäin miestä keskittymään enemmän uraansa kuin kuuluisaan tyttöystäväänsä Kendall Jenneriin. Nyt kaksikko on eronnut vuoden seurustelun jälkeen. Kendall suuntasi heti eronsa jälkeen Eurooppaan ja Ranskaan.

View this post on Instagram

remember this?

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Alastomana taannoin ammattikuvaajan kuvakirjaa varten poseerannut Kendall Jenner nähdään nyt esittelemässä bikinimallistoa upeissa kuvissa, jotka nuori kaunotar on julkaissut arkistojensa kätköistä sosiaaliseen mediaan.

View this post on Instagram

last year’s halloween 👼🏻

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kendall Jenner sanoi viime viikolla, että ei halua puhua julkisesti parisuhteestaan, koska ei vielä nuoren ikänsä vuoksi tiedä niiden kestävyyttä. Samalla hän myönsi, etteivät parisuhteet ole elämän pääasiana. Hänen mukaansa ne ovat kahden ihmisen välisiä, eivätkä kuulu julkisuuteen. Philadelphia 76ers -joukkueessa pelaava 22-vuotias Ben Simmons voi nyt suhteen päätyttyä keskittyä pelaamiseen.