Tesla uusi Cybertruck-mallisto kuin scifi-elokuvasta

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Sähköautojen markkinat mullistanut Tesla esitteli varhain tänä aamuna Suomen aikaa uuden Cybertruck-mallistonsa. Nimensä mukaisesti uutuus näyttää siltä, että se olisi tupsahtanut kadulle suoraan scifi-elokuvan kuvauksista. Sen kori muistuttaa nimittäin lähinnä stealth-aluksia.

Tesla Cybertruck, Kuva: Tesla

Ulkonäkö kuitenkin pettää, sillä Cybertruckin tehokkain malli on neliveto, joka kiihtyy nollasta sataan huimassa 2,9 sekunnissa ja yhdellä latauksella auto kulkee peräti 800 kilometriä. Autosta esiteltiin kolme eri mallia, jotka poikkeavat toisistaan merkittävämmin moottorien määrien ja tehojen osalta. Ulkonäkö on kaikissa malleissa sama.

Tesla Cybertruck tuli heti esittelynsä jälkeen ennakkotilattavaksi, ja Staran tietojen mukaan vähintään kymmenet suomalaiset ovat jo tänään tilanneet auton.

Tesla Cybertruck, Kuva: Tesla