Kanye West rakentaa erämaahan amfiteatteria ilman lupaa – virkamiehet keskeyttivät hankkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vastikään jättikokoisia alueita Wyomingin erämaasta itselleen ostanut räppäri Kanye West tunnetaan hänen mahtipontisista hankkeistaan. Nyt mies on aloittanut uusien rakennusten rakentamisen maillaan, vaikka niihin ei ole annettu rakennuslupaa.

Miehen on kerrottu suunnittelevan Wyomingin tiloilleen amfiteatteria sekä paikkaa, jossa voisi harjoittaa meditointia. Hän on jättänyt rakennusprojekteista asianmukaiset rakennuslupahakemukset. Kun virkamiehet vierailivat alueella, huomasivat he kuitenkin rakennustöiden jo alkaneen. Toisin sanoen Kanye West on aloittanut urakoinnin omistamillaan maillaan ilman lupaa.

Nyt miestä vaaditaan keskeyttämään rakennusprojektit siihen saakka, että hänellä on riittävät luvat hankittuna. Samalla on selvinnyt, että yksi alueelle tulevista rakennuksista olisikin suunniteltu alkuperäisistä lupahakemuksista poiketen asuinkäyttöön, TMZ raportoi.

Kanye West on ostanut kaksi jättikokoista tilaa erämaasta. Mies on kertonut siirtävänsä muotituotteidensa materiaalinvalmistuksen kokonaan Amerikkaan. Hän aikoo muun muassa kasvattaa omaa puuvillaa. Hän on myös tullut viime aikoina vahvasti uskoon, joten osa epäilee miehen sijoittavan erämaahan saarnaamiseen liittyvää toimintaa tulevaisuudessa.