Avatar-kaunotar Zoe Saldana yläosattomissa – pysäyttävän upea vartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Zoe Saldana on näytellyt muun muassa Colombiana ja Avatar -elokuvissa. Hän synnytti vuonna 2014 kaksoset Bowien ja Cyn, ja Zen-pojan vuonna 2017. Kaunottaren sykähdyttävän upeasta vartalosta ei uskoisi, että hän on kolmen lapsen perheenäiti.

View this post on Instagram

Pre-everything….

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana) on

Nyt Saldana nähdään esittelemässä tätä miljoonien ihailemaa vartaloa sosiaalisen median kuvissaan, joiden perusteella hän on edelleen todella huippukunnossa. Eräässä tuoreessa kuvassaan hän poseeraa yläosattomissa.

View this post on Instagram

Rolling into Monday like…💪🏽 We got this.

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana) on

Zoe Saldana kiittää vartalostaan hyviä geenejä ja terveellisiä elämäntapoja, koska dieetteihin nainen on sanonut suhtautuvansa hyvin epäilevästi. Zoe kertoi pitävänsä vartalostaan huolta siten, että hän yrittää syödä mahdollisimman monipuolisesti ilman, että kieltäisi itseltään mitään.