Britney Spears klassikosta uusi versio – kuin James Bondin tunnuskappale

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spearsin debyyttisingle …Baby One More Time ilmestyi 21 vuotta sitten. Kappale teki Spearsista maailmankuulun ja aloitti naisen uran menestystarinan. Singleä myytiin yli kymmenen miljoonaa kappaletta.

Samanniminen levy jatkoi myöhemmin Britney Spearsin voittokulkua. Pop-ikonin maineeseen noussut nainen tunnettiin etenkin hänen seksikkäästä tanssityylistään. Britney Spearsin kulta-ajat kestivät noin viisi vuotta ennen naisen hermoromahdusta ja yksityiselämän ongelmia.

Muusikko Jack Baca on luonut popkappaleesta oman versionsa mies ja piano -tyyliin. Balladi on kaunis ja rauhallinen laulu yksinäisyydestä. Ihmiset ovat sanoneet, että pianoballadi olisi omiaan esimerkiksi James Bond -elokuvan tunnusmusiikiksi.