Aaron Carter etsii lohtua elämään – osti huumeita ja lähti lomalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Aaron Carter sai elämänsä viime vuonna järjestykseen vieroitushoidossa. Valitettavasti hän rypee jälleen kohuissa ja näyttää yhtä riutuneelta kuin ennen päihdeklinikan vierailua. Nyt hän on lähettänyt ristiriitaisia videoita sosiaaliseen mediaan.

Toisessa videossa Aaron Carter esittelee kannabisostoksiaan. Hän kertoo polttaneensa pilveä kaksivuotiaasta asti, eikä mikään voita miehen mukaan kalifornialaista kannabista. Hän näyttää Instagram-videolla, kuinka paljon on 277 grammaa kukintoa.

Hieman myöhemmin hän kertoo ajaneensa pitkän matkan lomalle. Mies on ottanut aikalisän salaisessa paikassa koiransa kanssa. Hän pyytää ihmisiä lopettamaan hänen kiusaamisen netissä, koska mies aikoo perustaa tulevaisuudessa perheen ihanan vaimonsa kanssa. Hän ei halua, ettö hänen lapsensa joutuvat joskus lukemaan ikäviä asioita isästään netissä.

View this post on Instagram

Good morning world and All my LMG, I just wanted to make a statement, and let you know that I would never want to hurt anyone my family and being a silence breaker has been a very difficult task but something I just want to see people who have done wrong apologize for. I am who I am, I’m good to people, I get back, and I really love making music. To everyone who didn’t believe in me and then I thought back against when they took it advantage of me when I did start to succeed again in the last couple of years I forgive you too I just ask that you do the right thing and let me live my life and stop with the smear campaign because my children are going to see this one day and I’m trying to better myself every day with my sobriety my mind my body and my soul taking care of myself going to the doctors and people always say I have to ignore proving myself but there’s a reason why I do and that’s to show you Who I really am. #almg

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter) on