Roope Salminen ja Helmi-Leena Nummela saavat vauvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viihdeohjelma Putouksen juontaja Roope Salminen ja samaisessa show’ssa näyttelijänä esiintyvä Helmi-Leena Nummela saavat yhteisen lapsen. Asiasta kerrottiin sosiaalisessa mediassa. Uutinen on täyttänyt molempien tähtien Instagram-tilit onnitteluista.

– Hei maailma! Helmi-Leena ja mä saadaan ensi vuonna vauva! En voisi olla onnellisempi, Roope Salminen hehkuttaa Instagram-kuvassaan, jossa hän on polvillaan Helmi-Leena Nummelan vauvamasun edessä.

Perheenlisäys on ilmeisen tervetullut molemmille, sillä niin ikään Nummelan Instagramissa on odotusaikaa esittelevä onnellisuuskuva. Suomalaisjulkkikset ovat onnittelleet pariskuntaa ja raskausuutinen on saanut kymmenet tuhannet fanit tykkäämään julkaisuista.

View this post on Instagram

Voi onnea, meille tulee vauva❤️🚼

A post shared by Helmi-Leena Nummela (@helmileenanen) on