Antti Tuisku tekee paluun – uutta musiikkia jo huomenna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Antti Tuisku päättää pitkän taukonsa ja julkaisee taas uutta musiikkia. Fanien odotus päättyy hyvin pian, sillä Tuiskun uusi kappale Ovet aukee (Bailantai) julkaistaan jo huomenna.

Antti Tuisku tunnetaan kunnianhimoisena visionäärinä, joka onnistuu usein yllättämään ja luomaan nahkansa uudelleen. Tällä kertaa biisin kirjoitusprosessi on artistin omien sanojensa mukaan erikoisin, jossa hän on koskaan ollut mukana.

Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 11 levyä, ja kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun albumeita on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Artistiutensa uudelleen vuonna 2015 julkaistulla En kommentoi -albumilla luonut Antti Tuisku on uransa aikana täyttänyt niin klubeja kuin areenoitakin ja esiintynyt yhteensä sadoilletuhansille ihmisille. Tuisku on palkittu kuudella Emma-pystillä.