Charly Jordan yläosattomissa paratiisilomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa.

Kuvankauniin ystävänsä DJ Maddsin kanssa Turks- ja Caicossaarilla viime päivinä lomaillut Jordan esittelee nyt miten pitää huolta upeasta vartalostaan. Videolla hän esittelee aamurutiinejaan, joiden myötä päivä lähtee mukavasti käyntiin liikkuen ja kuntoillen. Lisäksi hänet nähdään ottamassa aurinkoa yläosattomissa.

https://www.instagram.com/p/B5a3U9NASQ5/

Los Angelesissa asuva DJ-mallikaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.