Charly Jordan yläosattomissa paratiisilomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa.

View this post on Instagram

It’s so important to stay fit and keep your body healthy! It’s pretty hard to stay disciplined with how much I travel but I’ve teamed up with @30dayfitness because I’ve used their app consistently during my frequent travels! It’s like having a personal trainer or a gym in my pocket with so many individual workouts I can reference that fit my time frame, that I can do in my living room, hotel room, beach side, campgrounds, etc – Legit wherever!  I’m taking on their #30dfchallenge so do it with me! 20 minute workout every morning in your own room at the least ✌🏼#ad

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on

Kuvankauniin ystävänsä DJ Maddsin kanssa Turks- ja Caicossaarilla viime päivinä lomaillut Jordan esittelee nyt miten pitää huolta upeasta vartalostaan. Videolla hän esittelee aamurutiinejaan, joiden myötä päivä lähtee mukavasti käyntiin liikkuen ja kuntoillen. Lisäksi hänet nähdään ottamassa aurinkoa yläosattomissa.

https://www.instagram.com/p/B5a3U9NASQ5/

Los Angelesissa asuva DJ-mallikaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.

Uusimmat