Rakennusmies ei ymmärtänyt painovoimaa – kattopellit putosivat rymisten maahan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Tuoreella viraalivideolla todistetaan rakennusurakkaa joka ei mennyt kuin Strömsössä. Venäläisrakennuksen katon uusiminen menee pahasti pieleen sivustakatsojien naureskellessa.

Staroshcherbinovskayassa kuvatulla videolla kattolevyjä ollaan laskemassa rakennuksen katolle nosturilla työntekijän valmistautuessa ottamaan niitä vastaan. Virhearvioinnin vuoksi levyt päätyvät kuitenkin putoamaan alas katolta. Katolla oleva mies ei voi kuin tuijottaa alas putoavia kattolevyjä.

Työntekijän ketutusta tuskin helpottaa se, että tilannetta seurasivat vähän matkan päästä koulun oppilaat. He purskahtivat nauruun todistaessaan työmaalla tapahtunutta onnettomuutta, joka ei onneksi aiheuttanut henkilövahinkoja.