Michael Jacksonista tekeillä jättielokuva – taustalla Bohemian Rhapsody -tuottaja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

On ollut vain ajan kysymys, koska poptähti Michael Jacksonin tarina kääntyy Hollywood-elokuvaksi. Nyt sellainen on työn alla tuottaja Graham Kingin toimesta.

Queen-elokuva Bohemian Rhapsodyn tuottaneen Kingin paljastetaan saabeen oikeudet Jacksonista kertovaan elokuvaan tähden perikunnalta. Käsikirjoittajana toimii muun muassa Gladiator, Lentäjä ja 007 Skyfall -elokuvat kirjoittanut John Logan.

Deadline-sivuston mukaan tarkoituksena ei ole sivuuttaa elokuvassa vuonna 2009 kuolleen Jacksonin elämän monimutkaiseksi kuvailtuja puolia. Sillä viitataan todennäköisesti niin tähden vaikeaan lapsuuteen kuin tänäkin vuonna otsikoissa olleisiin ahdistelusyytöksiin. Toistaiseksi ei ole tiedossa, ketä Michael Jacksonin rooliin on kaavailtu.