Miss Suomet saunassa – Sara Chafak ja Shirly Karvinen upeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät-ohjelman suomalaisessa versiossa äskettäin kilpaillut ja myös todella hyvin menestynyt vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak on nykyisin aktiivinen somettaja, joka tekee kuvillaan myös liiketoimintaa. Missikaunotar julkaisee usein upeita kuviaan verkossa. Nyt vuorossa on saunakuva yhdessä kollegan kanssa.

Chafak nähdään nimittäin tällä kertaa poseeraamassa saunan lauteilla ystävänsä Shirly Karvisen kanssa. Kaksi Miss Suomea saunassa on aina upea näky, vaikka heillä onkin yllään uimapuvut ja pyyhkeet. Kuvatekstissä Sara ihmettelee miksei vihta voisi toimia salaatin korvikkeena.

Taannoin Sara oli kutsuvieraana, kun Miss Egypti kruunattiin Kairossa. Sittemmin hänet nähtiin poseeraamassa Yhdysvaltojen Beverly Hillsin maisemissa Prinsessa Jasminen vaaleansinisessä asussa. Sara Chafak kunnioitti viime vuonna Suomen itsenäisyyspäivää julkaisemalla sosiaalisessa mediassa arkistokuvan, jossa silloinen Miss Suomi nähtiin edustamassa Suomea Miss Universum -kilpailuissa. Pian nähdään toistuuko vastaava tämän vuoden itsenäisyyspäivänä.