Sara Sampaio säväytti uimarannalla – missivartalo kuin päiväunista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalilainen Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Hän lukeutuu tämän hetken nouseviin mallilupauksiin. Hän sai taannoin selkäänsä Victoria’s Secret -alusvaatebrändin halutut siivet. Viime aikoina Sara on kuitenkin ollut melkoi harvakseltaan julkisuudessa.

View this post on Instagram

Seriously in my natural habitat!

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

Tällä kertaa Sara Sampaio nähdään poseeraamassa rannalla näyttävissä punaisissa bikineissä. Kuva on ikuistettu Meksikon Bacalarissa.

View this post on Instagram

Hope everyone had a great turkey day 🦃

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

Sara Sampaio on työskennellyt uransa aikana Victoria’s Secretin lisäksi muun muassa Calzedonia-brändin leivissä. Hänet on nähty myös GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä mallina. 25-vuotias kaunotar aloitti uransa 15-vuotiaana. Hän herkistyi taannoin kyyneliin saadessaan ensikerran selkäänsä Victorian enkelten siivet.