Lentoyhtiö perusti ravintolan – tarjolla vain lentokoneruokaa

Matkailu Ruoka · Tim Isokivi

Lentokoneruokia pidetään harvemmin kulinaristisina elämyksinä. Matkan aikana nautitussa ateriassa voi kuitenkin olla oma hohtonsa, vaikka se ei suoranaisesti liittyisikään ruoan makuun.

Malesialainen AirAsia-lentoyhtiö on avaamassa oman teemaravintolan. Kuala Lumpurin Santan-ravintolassa tarjoillaan ainoastaan yhtiön lennoilta tuttuja ruokia. Ruokalistalta löytyy pääasiassa kaakkois-aasialaisen keittiön herkkuja, kuten satay-kanavartaita, nasi lemakia ja pho-keittoa.

Ravintolan ruokalistan loivat CNN-uutissivuston mukaan viisi kokkia ja joukko ruoka-alan opiskelijoita. Mikäli Kuala Lumpurin ravintola osoittautuu menestykseksi, on AirAsian tavoitteena avata uusia toimipisteitä ympäri maailman.

 

https://www.instagram.com/p/B4oNJ4rBBaZ/