Tee joulukoristeita muovihenkareista – hauskat vinkit juhla-askarteluun

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jouluisin askarrellaan perinteisesti kortteja ja koristeita. Mikäli haluaa testata uudenlaisia askarteluideoita, kannattaa katsoa Blossom-sivuston julkaisema video. Hauskat ideat sopivat koko perheen puuhasteluun.

Valkoiset muovihenkarit sopivat lumihiutalekoristeeksi, kun ne liimaa yhteen tietyssä järjestyksessä. Pakettikortin voi puolestaan tehdä siemenistä ja paperimassasta, jolloin sen voi kierrättää kukkaruukkuun kasviksi kasvamaan. Jouluservettien kuvat saa valkoiseen kynttilään hiustenkuivaajan avulla, eli tällöin voi tuunata omanlaiset kynttilät koristeeksi tai lahjaksi.

Palaneet lamput muuttuvat joulukuusen koristeiksi, tyhjä muovipullo tossuksi ja käpy pakettikoristeeksi tai paikkamerkiksi. Askarteluissa käytetään reilusti kuumaliimaa, joten semmoisen hankinta lienee ensimmäinen askel.

https://www.facebook.com/watch/?v=424621938491226