Hupsista, tytär oli paljastaa supermallin poven – vilautus millien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend haaveilivat pitkään toisesta lapsesta Luna-tyttären synnyttyä. Sittemmin hän synnytti perheeseensä toisen lapsen, Miles Theodore Stephensin. Viime viikkoina Chrissy on taas nähty poseeraamassa upeissa somekuvissa.

View this post on Instagram

on set with my stylist

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Tällä kertaa Teigen nähdään kuvassa, jossa hänen tyttärensä on lähellä paljastaa äitinsä toisen rinnan kuvaajalle. Chrissyllä on nimittäin yllään niin avonainen takki, että sen alla oleva paidaton ja rintaliivitön povi on millimetrien päässä paljastumisesta.

View this post on Instagram

grossssssssss, mommmmm

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Supermalli Chrissy Teigen on aiemmin kertonut, että nyt heidän kotinsa tuntuu vuotavan rakkautta yli laitojen. Nainen paljasti myös hänen Twitter-kanavallaan, että synnytyksen jälkeinen elämä on 90 prosenttia helpompaa kun väliliha ei ole revennyt, minkä vuoksi hän pitääkin tätä toista synnytystä helpompana kuin ensimmäistä.