Snooki jättää hittisarja Jersey Shoren – kyllästyi biletykseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nicole ”Snooki” Polizzi nousi kuuluisuuteen valtavan suosion saaneesta MTV:n Jersey Shore -realitysarjasta. Nyt tähti aikoo jättää Jersey Shoren taakseen 10 vuoden realityuran jälkeen.

Snookin mukaan päätökseen poistua Jersey Shore: Family Vacation -sarjasta vaikuttivat hänen lapsensa. Tähti joutui olemaan poissa perheensä luota sarjan kuvausten aikana, mitä hän ei milellään tekisi. Snookilla on aviomiehensä Jionni LaVallen kanssa kolme lasta, 7-vuotias Lorenzo, 5-vuotias Giovanna ja 6-kuukautinen Angelo.

Bilehileenä aikaisemmin tunnettu Snooki myöntää myös Jersey Shore -elämäntyylin ja sarjaan liittyvän draaman alkaneen kyllästyttää häntä. Tähti paljasti It’s Happening with Snooki & Joey -podcastissa ettei hän nauti enää kolme päivää putkeen juhlimisesta.

– En sano kokonaan hyvästejä reality-televisiolle. Minun täytyy vain päästä eteenpäin Jersey Shoresta, Snooki totesi.