Kurvitar Blac Chyna pulahti uimaan – käänsi katseet kuvillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Blac Chyna on ollut tänä vuonna usein tekemisissä poliisiviranomaisten kanssa. Äskettäin hän selvitteli välejään myös kampaajansa kanssa veitsellä uhkaillen, kun stylisti pyysi kahden lapsen äidiltä maksua tekemästään työstä. Rahan sijaan hän sai uhkauksia veitsen kanssa.

Nyt kohukaunotar on keikistellyt kameran edessä uhkeiden kurviensa kanssa niukassa ja paljastavassa mustassa uimapuvussa, joka nostaa tyylikkäästi esiin hänen kurvikkaan vartalonsa. Kuvatekstien perusteella kyse oli ilmeisesti Fashionnovan kuvauksista, joissa esiteltiin malliston tuoreita uutuuksia.

View this post on Instagram

🦅 @fashionnova

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Los Angelesin poliisin mukaan Blac Chynan ja hänen ex-miehensä Tygan kuusivuotias King Cairo -poika oli kotona välikohtauksen aikaan. Sosiaalipalvelujen edustajat tutkivat asiaa ja poliisit kävivät Blac Chynan kotona myös talvella kahteen eri otteeseen. Chynan kanssa tyttären huoltajuuden jakava Rob Kardashian ilmaisi jo tällöin huolensa lasten turvallisuudesta.