Puhuvasta kissasta viraalihitti: ”Well, hi!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa nähdään toisinaan videoita, joissa lemmikkieläinten äännähdykset kuulostavat hämmästyttävästi ihmisen puheelta. Harvinaisempia ovat kuitenkin lemmikit, jotka vaikuttavat puhuvan tietyllä murteella.

Gambino-nimisestä kissasta on yllättäen tullut viraalitähti sosiaalisessa mediassa levinneen videon ansiosta. Kissa vaikuttaa tervehtivänä omistajaansa vahvalla Yhdysvaltojen eteläosien murteella.

– Well, hi!, kissa kuulostaa sanovan omistajalleen.

Alun perin TikTok-sovelluksessa jaetusta videosta tuli niin suuri hitti, että Gambinon omistaja Tawny päätyi jopa haastateltavaksi Today-lehteen. Tawnyn mukaan Gambino on erittäin äänekäs kissa omistajilleen mutta harvemmin juttutuulella perheen toisen kissan, Tom Pettyn kanssa.