Tuotantoyhtiö vihjaa: Ace Ventura 3 työn alla?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ace Ventura – lemmikkidekkari teki koomikko Jim Carreystä kertaheitolla koko kansan tunteman tähden. Nyt vuonna 1994 ilmestyneen komedian on vihjattu saavan jatkoa.

Morgan Creek Productions ja Warner Bros -tuotantoyhtiöiden kerrotaan We Got This Covered -sivuston mukaan käyneen neuvotteluja kolmannesta Ace Ventura -elokuvasta. Jim Carreyn kerrotaan olevan kiinnostunut rooliin palaamisesta vaikka tähti suhtautuukin usein kielteisesti jatko-osiin.

Vuonna 1994 ensi-iltansa saanut Ace Ventura – lemmikkidekkari oli valtava hitti, ja se sai nopeasti jatko-osan Ace Ventura – luonto kutsuu. Elokuvasarja poiki myös spinoff-animaatiosarjan ja vuonna 2009 suoraan televisiolevitykseen tehdyn Ace Ventura Jr.: Pet Detective -elokuvan, jonka päähenkilö oli alkuperäisen lemmikkidekkarin poika.