Kim Kardashian kyllästynyt Kanye Westin maniaan – suunnittelee jälleen avioeroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkispari Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioliitto on vähintäänkin erikoinen. Molemmat ovat vakuuttaneet mediassa sekä Jumalan kasvojen edessä tukevansa toisiaan myötä- ja vastamäessä. Viimeisimmät käänteet ovat kuitenkin saaneet Kim Kardashianin pohtimaan jälleen avioeroa.

Kim Kardashian on maailman ehkäpä kuuluisin nainen, jota seurataan ja arvostetaan suuresti. Kanye West on mielisairas. Hän on hakenut apua ongelmiinsa ja vaimonsa Kim Kardashianin tuella hän on selvinnyt karikoiden yli kerta toisensa jälkeen. Kimin mittari alkaa kuitenkin olemaan täysi, sillä räppärin uskoon hurahtaminen on nostanut sekoilun kokonaan uusiin sfääreihin. Kanye Westin käytös huolestututtaa ja kummastuttaa.

Kamelin selkä on katkeamassa. Kim Kardashian ei ole lähipiirinsä mukaan onnellinen, sillä hän on kyllästynyt Kanyen ailahtelevaisuuteen. RadarOnline raportoi, että Kanye West ei käytä hänelle määrättyjä lääkkeitä tai panosta mielenterveytensä hyvinvointiin. Tämä stressaa Kim Kardashiania entisestään. Nainen on muun muassa palkannut miehensä tulevalle kiertueelle oman terapeutin tarkkailemaan Kanyen mielenterveyttä. Pariskunnalla on neljä yhteistä lasta.