Kissat ja joulu – video tiivisti olennaisen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joulu luo runsaasti haasteita kissaperheille, mikäli haluaa panostaa kodin koristeluun. Mirrit nimittäin rakastavat kaikkea jouluun liittyvää ja tekevät kaikkensa, päästäkseen leikkimään koristeilla aina omistajan silmän välttäessä.

Kissat kiipeilevät joulukuuseen, varastelevat kuusenpalloja, narskuttelevat lahjanaruja, kynsivät tonttulakkien tupsuja, leikkivät jouluvalojen johdoilla ja pudottelevat kynttilöitä pöydiltä. Toisin sanoen ne saattavat tehdä kaikkensa aiheuttaakseen mahdollisimman paljon sotkua kotiin joulukoristeiden avulla. Etenkin nuoremmat kissat villiintyvät kimaltelevista palloista.

Nettiin on ladattu aiheesta video, jonka nimi on kissat vastaan joulu. Vaikka video ei kestä kuin viisi sekuntia, kertoo se kaikista oleellisimman. Kissa leikkii kuusenpallolla, pudottaa ja särkee sen. Näin käy vähintään kerran kaikissa kissaperheissä.