Koulubussi evakuoitiin – deodorantin haju oli liian voimakas

Ohhoh! · Tim Isokivi

Deodorantin liiallinen käyttö voi aiheuttaa kanssaihmisille tukalia tuntemuksia siinä missä sen täysi laiminlyöntikin. Nyt deodorantin mielivaltainen suihkuttelu on johtanut odottamattomaan evakuointitilanteeseen.

Kokonainen koulubussi tyhjennettiin matkustajista Floridan Manatee Countyssä. Syynä oli bussin täyttänyt Axe-deodoranttisuihkeen haju, joka aiheutti osalle oppilaista jopa hengityselinten ärsytystä.

Välikohtaus ei aiheuttanut oppilaille vakavia vahinkoja. Paikalle hälytettiin uusi ja deodorantin tuoksusta vapaa koulubussi. Fox News -uutissivuston mukaan viranomaiset uskovat deodoranttivälikohtauksen taustalla olleen käytännön pila, ja etsivät parhaillaan sen tekijää valvontakameroiden videon ja oppilaiden haastattelujen perusteella.