Paris Hilton ei halua exäänsä DJ-keikalleen – järjesti porttikiellon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Paris Hilton ei kaiketi ole hyvissä väleissä ex-sulhasensa kanssa. Näyttelijä Chris Zylka ei ole tervetullut edes hänen dj-keikoilleen. Hiltonilla oli taannoin DJ-keikka Miamin W South Beach -hotellin oleskelutiloissa.

Tähden kuultua ex-poikaystävänsä olevan samaan aikaan Miamissa hän otti yhteyttä hotellin ovimiehiin. Hilton pyysi, etteivät he päästäisi Zylkaa missään tapauksessa sisään.

Varotoimenpide jäi tarpeettomaksi, sillä Page Six -sivuston mukaan ex-mies ei edes yrittänyt päästä paikalle. Paris Hilton ja Chris Zylka menivät kihloihin tammikuussa 2018, ja seurapiiritähti kuvaili poikaystäväänsä kaikkien aikojen omistautuneimmaksi, lojaaleimmaksi ja rakastavimmaksi mieheksi. Pariskunta kuitenkin erosi jo saman vuoden marraskuussa.