Super Marion tunnusmusiikki uusiksi – tässä versiossa on tyyliä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Super Mario Brosin tunnuskappaleita on coveroitu ja varioitu yli kolmen vuosikymmenen ajan. Pelin tunnussävelmä saa erilaisten esittäjien avulla kokonaan uuden ulottuvuuden. Nyt pelimusiikki on muutettu hienostuneeseen menneiden vuosien tyyliin.

Cover-kappaleistaan tunnettu Postmodern Jukebox -yhtye on soittanut suositun videopelin tunnuskappalesikermän. Bändi on ottanut estradille mukaan steppaajan, jonka askellus napsahtelee musiikkiin sopivasti. Käsittelyyn pääsevät kaikkien pelikenttien tunnussävelet aina ensimmäisestä tasosta maanalaiseen tehtävään ja uimiseen asti.

Vuonna 1985 Nintendo Entertainment System -konsolille julkaistu Super Mario Brosin tunnusmusiikit ovat jääneet elämään omaa elämäänsä. Videolla esiintyvä steppaaja on Demi Remick.