Perheen yllätys – joulukuusessa piileskeli pöllö!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yllätykset kuuluvat jouluun, mutta erään perheen joulunvietto on saanut käänteen jota kukaan ei taatusti osannut odottaa. Yhdysvaltalaiseen kotiin saapui joulukuusen mukana hämmästyttävä vieras.

Georgiassa asuva Katie McBride Newman oli siivoamassa ruokapöytää, kun hänen 10-vuotias tyttärensä India huudahti järkyttyneenä. Tyttö kertoi joulukuusen koristeen säikäyttäneen hänet. Kävi ilmi, että pöllöjä esittäneiden koristeiden joukossa oli yksi elävä pöllö.

Perhe jätti yöksi ikkunan auki toivoen pöllön lentävän ulos. Kun niin ei käynyt, täytyi Newmanien kutsua paikalle paikallisen luontojärjestön asiantuntija. Hän onnistui nappaamaan pöllön ja tunnisti sen alueella yleiseksi idänkirkupöllöseksi.

Sittemmin luontoon vapautettu pöllö oli CNN-uutissivuston mukaan melko laihassa kunnossa. Eläin oli siis todennäköisesti piilotellut puussa siitä saakka kun perhe osti sen marraskuun loppupuolella.

 

Owl Update – per your requests: We are preparing to gently encourage the owl to return to its natural environment …. but first, look how cool he is!! (Sorry for low late, but he likes the dark better!) Billy Newman

Publiée par Katie McBride Newman sur Jeudi 12 décembre 2019

No joke, we just found a LIVE owl roosting in our Christmas tree. What?!?!? Billy Newman

Publiée par Katie McBride Newman sur Jeudi 12 décembre 2019

He ate some chicken!!! You can see the plate in the tree if you scroll down a bit in the pic. When I peeked around the…

Publiée par Katie McBride Newman sur Vendredi 13 décembre 2019

The Final Chapter: Bye bye, birdie. Thank you for the honor you bestowed on our family – for making the magic &…

Publiée par Katie McBride Newman sur Samedi 14 décembre 2019