Rikolliset iskivät Kotkan Motonetiin – veivät huomattavan summan rahaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaakkois-Suomen poliisi kertoo viime yönä tapahtuneesta murrosta tavaratalo Motonetiin Kotkassa. Teko tapahtui varhaisella aamuyöllä. Poliisi ei ole paljastanut lisätietoja tekijöistä.

Motonetin murto tapahtui perjantaina 20. joulukuuta kello 00:21-02:28 välisenä aikana. Tiedossa ei ole montako tekijää murrossa oli mukana ja kauan tapahtumat kestivät. Poliisin mukaan liikkeen tiloista anastettiin huomattava rahasumma.

Kotkan Motonet sijaitsee Kotkan Korelassa, osoitteessa Saukon katu 3. Poliisi pyytää tietoja ja silminnäkijähavaintoja. Havainnot pyydetään ilmoittamaan poliisille sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai virka-aikana puhelimitse numeroon 0295 414 500.