Suomen vahvin mies sai kutsun Urheilugaalaan – pyytää pikaista apua netistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kontiolahtelainen Mika Törrö on virallisesti Suomen vahvin mies. Hän sai kutsun tammikuussa Hartwall Arenalla järjestettävään Urheilugaalaan. Mies on otettu kunniasta, mutta kohtasi samalla ison ongelman.

– Sain kutsun kunniavieraaksi Hartwall Arenan Urheilugaalaan 16. tammikuuta. Mukaan on kutsuttu vuoden aikana menestyneitä urheilijoita juhlistamaan urheiluvuotta 2019. Tällainen voimamiesurheilun saama huomionosoitus lämmittää mieltä! Kiitos!, Törrö kirjoittaa.

– Tekisi mieli ilmoittautua, mutta pukukoodina on ”smokki tai tumma puku”. Eikä taida tällaisille mitoille löytyä mistään sopivaa asua. Ei tule kenellekään mieleen, mistä saisi apua?, mies kysyy Instagramissa.

Nelikymppinen voimamies omaa jättisuuret raamit, sillä hänellä on pituutta 205 senttimetriä ja painoa 180 kiloa. Hän on voittanut Suomen vahvin mies -tittelin kahteen kertaan. Hänet nimitettiin äskettäin myös kotikaupunkinsa Kontiolahden vuoden urheilijaksi.