Äidin vinkki voi pelastaa jouluaaton – sisältää kaiken oleellisen

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jouluaatto on monissa perheissä melkoista sekasotkua. Se ei monissa tapauksissa suinkaan pääty lahjojen avaamisen myötä. Kerry-niminen australialainen perheenäiti esitteli Facebookissa joululaatikkoa, jonka tarkoitus on helpottaa aattoa.

Laatikko sisältää muun muassa paristoja, saksia, ruuvimeisseleitä ja pieniä pusseja. Laatikon ideana on se, että esimerkiksi lahjalelujen tarvitsemat paristot löytyvät helposti. Roskapussien ansiosta lahjapaperit ja lahjojen pakkaukset voi siivota heposti.

Pian muutkin vanhemmat esittelivät omia joululaatikoitaan. Paristojen, roskapussien ja työkalujen lisäksi niihin kehotettiin säilömään esimerkiksi kyniä, paperia ja minigrip-pusseja lahjojen pienten osien säilyttämiseksi.

Facebook
Facebook