Danielle Knudsonin bikinivartalo lähentelee täydellistä – lomakuvat Meksikosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilutähtien kainalossa nähdään usein toinen toistaan näyttävämpiä missi- ja mallikaunottaria, eikä tennis tee siinä lajina poikkeusta. Kanadalainen tennistähti Milos Raonicin tyttöystävä on nimittäin kuvankaunis mallikaunotar Danielle Knudson.

Mallikuvauksissa paratiisisaarella äskettäin vieraillut supermalli poseeraa tällä kertaa lomakuvissaan, jotka on ikuistettu paratiisimaisissa maisemissa Meksikossa sijaitsevalla saarella. Siellä bikineissä poseeraava mallikaunotar lekottelee parhaillaan yhdessä ystäviensä kanssa.

29-vuotias kanadalainen Danielle Knudson on tullut tunnetuksi malliuraltaan, jonka merkeissä hän on julkaissut upeita kuvia varsinkin Instagramissa. Vuonna 2016 kaunotar poseerasi esimerkiksi Maxim-miestenlehdessä. Varsinaiseksi julkkikseksi hän nousi vasta ryhdyttyään seurustelemaan tennistähti Milos Raonicin kanssa. Nyt Danielle on ryhtynyt bloggariksi, kun hän kertoo elämästään The Bikini Diaries -blogissaan.