Lahjaideat isoäidille – paketoi muutakin kuin pörrösukkia!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Isovanhempien lahjapaketteihin voi panna askarteluja ja herkkuja. Vanhemmat ikäpolvet usein sanovat, että eivät tarvitse lahjoja ja heille tärkeintä on yhdessäolo ja lasten ilo. Listasimme lahjaideoita nyt isoäideille, koska myös he ansaitsevat kuusijuhlan pakettihurmaa.

Isoäidille voi ostaa hemmotteluhoidon paikalliselta kauneusalan yrittäjältä. Hänelle voi hankkia myös laadukkaat nahkahanskat, uuden tablettitietokoneen tai herkkukorin paikallisilta tuottajilta. Yksi mainio lahjaidea on lehtitilaus, jossa isoäidille tilaa mieluisan aikakausilehden digiversioineen.

Mummut ovat nykyisin trendikkäitä, joten he varmasti ilahtuvat muotiliikkeen lahjakortista tai etukäteen maksetusta keramiikkakurssista. Lahjat voivat olla myös aineettomia, kuten kerran kuukaudessa tapahtuva kodinsiivous tai ikkunoiden pesu keväisin ja syksyisin.