Kim Kardashian ja Kanye West laajentavat imperiumiaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian ja Kanye West ovat ostaneet neljännen talon kotitiensä varrelta Hidden Hillsin asuinalueelta Los Angelesista. Kartano maksoi 2,98 miljoonaa dollaria, ja siinä on neljä makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta, uima-allas ja spa.

– Heillä on jo todella monta asuntoa ja jatkavat ostamista. Kaikki heidän lähipiiristään tietää, että Kanye ja Kim nukkuvat eri makuuhuoneissa. Joskus he nukkuvat jopa eri asunnoissa. He rakastavat toisiaan, mutta elävät omaa elämäänsä tahoillaan. Toisinaan perhe yöpyy toisessa kodissa saman tien varrella, lähipiiristä kerrotaan The Sunille.

Syytä useamman talon ostamiseen ei tiedetä, mutta aiemmin perhe kertoi aloittavansa luomuviljelyä tontillaan ja yrittävänsä olla enemmän omavarainen. Samalla alueella sijaitsevat asunnot voivat liittyä myös verotukseen ja yksityisyyteen. Kanye West haalii myös isoa aluekompleksia perheelle Yhdysvaltojen Wyomingista, keskeltä erämaata.