Tämä on vuoden 2020 trendikkäin väri – rauhallinen sävy toistuu sisustuksessa

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ensi vuoden trendikkäin sisustusväri toistuu kaikkialla. Se näkyy tapeteissa, matoissa, sisustustyynyissä ja jopa koristeissa. Sävy on vaalean vihreään taittuva ”Tranquil Dawn”.

Sosiaalinen media on täynnä esimerkkejä, kuinka trendikästä sävyä voi käyttää kotona. Se sopii mainiosti vaaleisiin sävyihin ja maanläheisten materiaalien kanssa. Räikeät yksityiskohdat väistyvät hetkeksi ja tilalle tulee tasapainoinen ja seesteinen harmonia.

Rohkeimmat ostavat sävymaailmaan sopivat kalusteet, mutta toiset pyrkivät penkomaan sopivia tekstiilejä ja esineitä kirpputorilta tuunattavaksi. Kierrätys kannattaa muistaa myös kodin sisustustrendejä valikoidessa, eikä osallistua krääsän haalimiseen.