Pariskunta hälytti poliisit estämään murtoa – tekijä olikin jotain aivan muuta

Digi Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen North Carolinassa asuva pariskunta pelkäsi henkensä puolesta kuultuaan kodissaan outoja ääniä. Onneksi niiden aiheuttajaksi paljastui varsin harmiton taho.

Thomas ja Elisa Milam olivat katsomassa 23. joulukuuta elokuvaa kotonaan, kun he kuulivat meteliä alakerrasta. Thomas kehotti vaimoaan piiloutumaan ja nappasi aseensa esille. Elisa hälytti paikalle poliisit.

Poliisin saavuttua paikelle Thomas kuuli alakerrasta jälleen voimakkaita ääniä, joiden hän uskoi olleen panikoivan murtovarkaan aiheuttamia. Lopulta äänten todellinen aiheuttaja kuitenkin paljastui. Kyseessä oli vain robotti-imuri.

Pariskunta oli tilannut robotti-imurin. Laite oli saapunut kotiin kahta päivää odotettua aikaisemmin. Se oli jollain tavalla käynnistynyt itsestään ja alkanut siivoamaan kotia Milamien tietämättä, uutisoi Newsweek.

 

Our new friend Thomas made this post on his personal social media after he had to call us for assistance last night. We…

Publiée par Forsyth County Sheriff's Office sur Mardi 24 décembre 2019