Poliisi iski Salossa – puolisot narahtivat rattijuopumuksesta samana päivänä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lounais-Suomen poliisilaitoksen partioauto suoritti liikennevalvontaa Salossa Helsingintiellä Tapaninpäivänä. Poliisit pysäyttivät muurlalaisen miehen henkilöauton yhden jälkeen päivällä. Miehen puhalluskoe antoi tulokseksi 2,46 promillea.

Tarkkuusalkometrikoe antoi miehelle lopulliseksi tulokseksi 0.65 milligrammaa uloshengityslitrassa. Mies syyllistyi neljänteen törkeään rattijuopumukseen vuoden sisällä. Hän oli myös ajokiellossa.

Miehen vaimo oli auton kyydissä. Hän halusi myös puhaltaa alkometriin, ja sai tulokseksi yli yhden milligramman per uloshengityslitra. Hieman myöhemmin iltapäivällä osat olivat vaihtuneet.

Poliisipartio pysäytti saman henkilöauton pari tuntia myöhemmin ja samassa paikassa Salon Helsingintiellä. Tällöin kuskina oli aiemmin mojovat lukemat tarkkuusalkometriin puhaltanut vaimo. Toisella kerralla hän puhalsi alkometriin lukeman 2,2 promillea ja tarkkuusalkometri antoi tulokseksi 0.94 mg/litra.