Valtava Star Wars -pomppulinna lanseerattiin – hinta lähes 10 000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sekä Star Warsia että pomppulinnoja rakastavien lasten ja aikuisten haave on käymässä toteen, ainakin paksun lompakon omistaville. Markkinoille on saapunut Star Wars -pomppulinna.

Valtavan kokoinen pomppulinna on suunniteltu muistuttamaan Millennium Falcon -alusta. 10 metrin levyisen ja yli 4,5 metriä korkean ilmalla täytettävän linnan sisältä löytyy lukuisia aluksesta tuttuja yksityiskohtia ja elokuvasarjan hahmoja.

Pomppulinnalla on siis kokoa, joskin sillä on myös hintaa. Se maksaa pomppulinnoihin erikoistuneen Magic Jump -yhtiö verkkosivuilla 9,495 dollaria, eli noin 8,470 euroa.

 

The Force has awakened, take a tour inside our life size Millennium Falcon 🛸 and visit https://www.magicjump.com/licensed_inflatables/star_wars_millennium_falcon_hyperspace_jump_experience/697/ where you can purchase this Official 🚀Star Wars🪐Licensed Inflatable now! #MagicJump #WeLoveInflatables #StarWars #HomeofLicensedInflatables………#starwarsfan #milleniumfalcon #mandalorian #hansolo #chewbacca #kesselrun #r2d2 #deathstar #theriseofskywalker #princessleia #lukeskywalker #themandalorian #returnofthejedi #thechild #babyyoda #babyyodamemes #yoda #babyyoda💚 #starwarsnerd #lucasfilm #starwarsday #bouncehouse #inflatable #starwarsmemes #starwarstoys #disney

Publiée par Magic Jump sur Jeudi 26 décembre 2019

📣💥New Inflatable ALERT📣💥, Arriving in February ..Dreams do come true🚀..The Force has awakened, introducing our life size…

Publiée par Martibirds Waterslides & Moonwalks sur Mercredi 18 décembre 2019