Bella Hadid bikineissä – näinkin uudenvuoden voi viettää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid ja poptähti The Weeknd muuttivat viime vuoden lokakuussa yhteen laulajan New Yorkissa sijaitsevaan luksusasuntoon, ja sen jälkeen Bella piti kuukausia hiljaisuutta julkisuudesta. Äskettäin Hadidin kerrottiin olevan tieteellisesti maailman kaunein nainen, kun mittarina pidetään ihmisten keskimääräistä kauneusihannetta sekä kasvojen ja vartalon mittasuhteita.

View this post on Instagram

i wish you all the best best best 💙

A post shared by Bella (@bellahadid) on

Tällä kertaa Bella Hadid nähdään sosiaalisessa mediassa heruttelemassa bikineissä upeassa kuvassarjassa, jonka myötä hän toivotti kaikille seuraajilleen oikein hyvää uutta vuotta. Hadid nähdään kuvissaan keikistelemässä denim-bikineissä.

Huippumalli Bella Hadidilla ja poptähti The Weekndillä on pitkä historia toistensa kanssa. The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfaye, ja Hadid alkoivat sueurustelemaan ensi kerran vuonna 2015. Tämän jälkeen poptähti seurusteli 10 kuukautta Selena Gomezin kanssa, kunnes hän palasi yhteen Hadidin kanssa. Tohtori Julian De Silva tutki julkkisnaisia muun muassa ”Golden Ratio” ja ”Beauty Phi” -mittareilla ja hänen mukaansa Bella Hadidia vastaavaa kaunotarta ei löydy koko planeetalta. Muita listalla hyvin sijoittuneita julkkisnaisia olivat Beyonce, Amber Heard ja Ariana Grande.