Julkkiskaksoset tekivät yhteisen itsemurhan – tähdittivät Prameat mustalaishäät -ohjelmaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Suomessakin TLC-televisiokanavalla seurattu Prameat mustalaishäät -ohjelma seuraa hulppeiden menojen kanssa avioituvia kiertolaista alkuperää olevia ihmisiä. Nyt kaksi sarjassa esiintynyttä miestä on tehnyt itsemurhan.

Prameat mustalaishäät -televisio-ohjelmassa esiintyneet kaksosveljekset Bill ja Joe Smith ovat tehneet itsemurhan yhtäaikaa. He kuolivat hirttäytymällä Englannin Sevenoaksissa. Miehet olivat 32-vuotiaita.

TMZ kertoo lähipiirin arvelleen itsemurhan syyksi Joe Smithin syöpädiagnoosia. Joey sairasti syöpää, mutta kertoi muutama kuukausi perheelleen olevansa terve kemoterapian ansiosta. Hänen veljensä Bill Smith sanoi aiemmin, että ei pystyisi elämään ilman veljeään.