Charly Jordan sykähdyttää alusasussa – syntisen punaista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa.

Ennen joulua Charly ja kolme ystäväänsä makoilevat alastomina suppilautojen päällä, ja nyt vuodenvaihteen kunniaksi Jordan poseerasi useissa kuvissa yläosattomissa. Nyt vuorossa on keikistely upeassa punaisessa alusasussa. Hän otti uuden vuoden ja vuosikymmenen vastaan myös näyttävällä bikinikuvalla.

View this post on Instagram

🌈 2020 🌈

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.