Nainen laihtui lähes 40 kiloa puolessa vuodessa – noudatti yksinkertaista ruokavaliota

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ruby on klassinen esimerkki ruokavalion tärkeydestä. Ihminen on yleensä ylipainoinen yksinkertaisesti epäterveellisten valintojensa vuoksi. Brittiläinen Ruby päätti korjata asian ja hän saavutti tavoitepainonsa puolessa vuodessa. Hän ryhtyi syömään terveellisemmin.

Ahdistus ja masennus saivat nuoren naisen syömään liikaa – peräti 5.000 kilokaloria päivässä. Eräänä päivänä Ruby sai tarpeekseen ja lopetti tupakoimisen sekä liikakaloreiden nauttimisen. Hän latasi sovelluksen, jonka avulla pystyi laskemaan tarkalleen kaiken, mitä suuhunsa pani.

Ruby laihtui puolessa vuodessa 38 kiloa. Hän tietää, että laihduttaminen ei kuitenkaan ole elämänmuutoksen vaikein osuus. Kaikista haastavinta on noudattaa terveellisiä elämäntapoja pitkällä aikavälillä ja pysyä tavoitepainossa.

– Muuta itsesi sellaiseksi kun haluat olla. Kyse on elämäntavasta, Ruby kannustaa.