Showpainija elää kuin kitupiikki – tekee biojätteestä proteiinipirtelöä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Siinä missä normaalit ihmiset heittävät kananmunan ja hedelmien kuoret biojätteeseen, säilöö Matt Rivera -niminen mies ne proteiinipirtelöään varten. Ammattipainijaksi haluava mies on vienyt säästämisen äärimmäisyyksiin saavuttaakseen unelmansa.

Äitinsä luokse takaisin muuttanut aikamies tulee toimeen 300 dollarilla kuukausi ainoastaan luovuutensa – äitinsä ansiosta. Matt omistaa kahdet alusvaatteet ja ajelee päänsä kaljuksi säästääkseen hiustenhoitotuotteissa. Miehen äiti on ratkaisevassa asemassa, sillä nainen tarjoaa kodin lisäksi ruokaa lapselleen.

Lihaskuntoharjoittelu tapahtuu kotikutoisella kuntosalilla. Vaarana tietysti on, että erikoiset viritelmät eivät tuota toivottua lopputulosta kehityksessä, mutta Matt on iloinen säästäessään rahaa myös kuntosalijäsenyyden suhteen. Hän saa valmennusta ilmaiseksi painisalin siivousta vastaan.

– Minulla on rahaa, mutta miksi käyttäisin sitä jos saan asioita myös ilmaiseksi?, Matt Rivera kysyy.

Unelma ammattipainijan urasta on kuitenkin hankalaa siinä vaiheessa, kun miehen on matkustettava pitkiä matkoja koe-esitysten perässä. Matt listaa etukäteen edullisimmat bensat tarjoavat huoltoasemat, jotta säästäisi ajomatkoillaan mahdollisimman paljon rahaa. Lentäminen ei tule kuuloonkaan. Kykyjenetsijät kuitenkin muistuttavat, että unelmien saavuttaminen vaatii myös rahallisia sijoituksia – kuten ehjiä kenkiä.