Oikeuden tuomari erotettiin – harrasti ehkä ryhmäseksiä oikeussalissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Perhetuomioistuimen tuomarina työskennellyt yhdysvaltalaisnainen on erotetty toistaiseksi virastaan hurjien syytösten ansiosta. Kentuckynssä asuvan Dawn Gentryn epäillään muun muassa harrastaneen ryhmäseksiä oikeustalossa.

Syytösten mukaan Gentry harrasti seksiä oikeussalissa kolmistaan poikaystävänsä ja oikeuslaitoksen naispuolisen työntekijän kanssa. Gentryn ansiosta oikeustalosta viran saaneen poikaystävän, Stephen Penrosen kerrotaan myös juoneen alkoholia ja soitelleen muiden työntekijöiden ärsytykseksi kitaraa työaikana.

Syytösten mukaan poikaystävä ei ollut ainoa työntekijä, jonka Gentry antoi juoda alkoholia oikeustalossa. Lisäksi tuomarin kerrotaan ottaneen lapsensa mukaan töihin ja antaneen heidän seurata salassa pidettäväksi tarkitettuja oikeuskäsittelyjä.

Gentry erotettiin virastaan tutkinnan ajaksi. NBC-uutissivuston mukaan tuomari on kiistänyt syyllistyneensä rikkomuksiin.